top of page

Nieuwe Kalfjes in de Wei: Een Warm Welkom op Stadsboerderij Erkens! 🐮🌿





Er is niets mooier dan nieuw leven op de boerderij, en deze week is het feest bij Stadsboerderij Erkens: de kalfjes zijn er en huppelen vrolijk rond in de wei! Hun nieuwsgierige snuiten en speelse sprongen brengen een extra dosis vrolijkheid op de boerderij, dat is toch schattig!



Het Eerste Moment in de Wei

De eerste stapjes van de kalfjes in de wei zijn altijd bijzonder. Voorzichtig verkennen ze het gras onder hun pootjes, de ruimte om te rennen en de nieuwe geuren om hen heen. Het is prachtig om te zien hoe ze hun omgeving ontdekken en al snel met elkaar beginnen te spelen. Iedereen kan deze schattige momenten van dichtbij meemaken, en het is echt een must-see voor jong en oud!


Kom de Kalfjes Verwelkomen!

Wil je deze kleine boerderijbewoners zelf ontmoeten? Kom dan langs en geniet van de speelse kalfjes in hun thuis. Fiets of wandel je bijvoorbeeld toch al over de Parkstad Leisure Lane? Wij liggen heel gunstig langs de route dus maak hier zeker even je stop. Als je er dan toch bent... Vergeet niet om ook een kijkje te nemen in onze ijssalon voor een heerlijk ambachtelijk ijsje terwijl je geniet van het uitzicht op de wei.


Bij Stadsboerderij Erkens draait alles om het beleven van het boerenleven, en de komst van de kalfjes maakt dat nóg specialer. Kom langs en laat je betoveren door deze vrolijke nieuwkomers – ze wachten op je!

2 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


Die Kommentarfunktion wurde abgeschaltet.
bottom of page