top of page

Stadsboerderij Erkens Open Tijdens de Rommelmarkt van Wijk Palemig! 🐷🛍️




Fantastisch nieuws voor de buurt: tijdens de bruisende rommelmarkt van wijk Palemig opende Stadsboerderij Erkens feestelijk haar deuren! Het was een en al gezelligheid en wij deden enthousiast mee. Naast het struinen langs de kraampjes konden bezoekers volop genieten van het boerenleven op onze boerderij. Het was een dag vol ontmoetingen, ontdekkingen en plezier voor jong en oud!


Ontdek, Proef en Beleef!

Tijdens de rommelmarkt verwelkomden we een stroom aan bezoekers die als eersten konden genieten van onze boerderijbeleving. De primeur? De eerste bolletjes van ons verse, ambachtelijke boerenijs werden geschept en met smaak geproefd – een groot succes! Naast de kraampjes van de rommelmarkt maakten bezoekers een wandeling langs onze boerderijdieren en genoten ze van de levendige sfeer op de boerderij.


De Perfecte Stop tijdens het Struinen

De rommelmarkt van Palemig vormde de perfecte gelegenheid om onze ijssalon feestelijk te openen. Vanaf nu is Stadsboerderij Erkens elk weekend geopend van vrijdag tot en met zondag. Kijk voor de actuele openingstijden hier! Kom langs voor een heerlijk ijsje, ontmoet onze boerderijdieren en ontdek de vele activiteiten die we te bieden hebben. Of je nu komt om te ontspannen, te proeven of te spelen – er is voor ieder wat wils!


We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Stadsboerderij Erkens. Kom langs en beleef het boerenleven midden in de stad!

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page